MENU
Poznaj kilka zasad dotyczących zamówień
Szanując Państwa jak i swój czas, dzwoniąc lub pisząc do nas prosimy o zapoznanie się z naszym menu oraz kilkoma zaleceniami:
- Ze względu na specyfikę naszej działalności, zamówienia należy składać z min 7 dniowym wyprzedzeniem.
- Przy składaniu zamówienia minimalna ilość porcji jednego rodzaju to 10 porcji.
- Zamówienie mniejszej ilości porcji jest możliwe tylko spośród pozycji w menu, które w danym terminie wykonujemy dla innych klientów. Prosimy wówczas o kontakt.
- Zamówienie prosimy odebrać osobiście o ustalonej wcześniej godzinie.
- Zamówione potrawy serwujemy na naczyniach jednorazowych. Dysponujemy również naszymi naczyniami, na których możemy przygotować Państwa zamówienie, wówczas pobieramy kaucję. Naczynia należy zwrócić w najbliższą środę lub w najbliższy czwartek.
