Dania mięsne

Dania Mięsne ( porcja 100-120g)
Przy składaniu zamówienia minimalna ilość porcji jednego rodzaju mięsa to 10 porcji.

Drób

Kotlet de volaille

10,00 

Kotlet imperial (faszerowany serem, szynką, papryką)

11,00 

Kotlet szwajcarski (faszerowany serem i szynką)

11,00 

Kotlet faszerowany papryką i serem mozarella

11,00 

Kotlet faszerowany papryka i serem pleśniowym

11,00 

Kotlet faszerowany suszonymi pomidorami i serem lazur

12,00 

Kotlet faszerowany szpinakiem i serem feta

12,00 

Kotlet faszerowany brzoskwinią i żurawiną

11,00 

Kotlet faszerowany brzoskwinią i żurawiną w panierce z orzechów

12,50 

Kotlet faszerowany serem feta i suszonymi pomidorami

11,50 

Kotlet faszerowany serem feta i susz. pomidorami w panierce z orzechów

12,50 

Kotlet faszerowany kurkami i serem

12,50 

Kotlet faszerowany serem i pieczarkami

11,00 

Kotlet faszerowany serem i pieczarkami w płatkach kukurydzianych

11,50 

Kotlet faszerowany serkiem topionym

10,50 

Kotlet faszerowany serkiem topionym w płatkach kukurydzianych

11,50 

Filety z kurczaka grillowane podane na bukiecie sałat

12,50 

Filety z kurczaka w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami

12,50 

Roladki z kurczaka szpinakiem i suszonymi pomidorami

12,00 

Roladki z kurczaka z serem feta i szpinakiem

12,00 

Roladki z kurczaka z szynką parmeńską i zielonymi szparagami

12,50 

Roladki z kurczaka z kaparami w sosie cytrynowym

12,50 

Udka kurczaka faszerowane pieczarkami

13,50 

Udka kurczaka faszerowane śliwką i boczkiem

13,50 

Pieczeń z indyka z morelami

12,00 

Pieczeń z indyka faszerowana boczkiem

12,00 

Pieczeń z indyka z sosem żurawinowym

12,00 

Szaszłyki drobiowe z warzywami

12,00 

Drób - Kaczka

Piersi kacze duszone w czerwonym winie

25,00 

Piersi kacze w sosie imbirowo pomarańczowym

25,00 

Udka kacze duszone w czerwonym winie

20,00 

Kaczka faszerowana owocami, pieczona w całości (sztuka)

150,00 

Wieprzowina

Kotlet faszerowany serem i pieczarkami

11,00 

Kotlet faszerowany serem i salami

11,00 

Kotlet faszerowany serem feta i suszonymi pomidorami

11,50 

Kotlet faszerowany serem, szynką i ogórkiem konserwowym

11,00 

Kotlet paryski (faszerowany serem, kukurydzą, fasolą i groszkiem)

11,00 

Kotlet imperial (faszerowany serem, szynką i papryką)

11,00 

Kotlet szwajcarski (faszerowany serem i szynką)

11,00 

Roladki schabowe z pieczarkami

11,00 

Roladki schabowe z serem feta i suszonymi pomidorami

11,50 

Zrazy wieprzowe

14,00 

Karkówka pieczona

11,00 

Karkówka pieczona faszerowana śliwką w sosie śliwkowym

12,00 

Schab pieczony faszerowany śliwką w sosie śliwowym

12,00 

Schab pieczony faszerowany wiśniami

11,50 

Schab po zbójnicku (przekładany boczkiem)

12,50 

Polędwiczki w sosie kurkowym

16,00 

Polędwiczki w sosie węgierskim

14,00 

Polędwiczki w szynce w sosie z białym winem

13,50 

Polędwiczki w sosie z kolorowym pieprzem

12,50 

Szaszłyki wieprzowe z polędwiczek

14,00 

Wołowina

Zrazy wołowe

18,00 

Rolady wołowe z grzybami

20,00 

Pieczeń wołowa po staropolsku

18,00 

Ryby

Ryba w sosie greckim (dorsz)

Danie wegetariańskie
15,00 

Łosoś w sosie kaparowym

Danie wegetariańskie
20,00 

Roladki z pstrąga w sosie cytrynowym

Danie wegetariańskie
15,00 

Dorsz w sosie porowo kurkowym

Danie wegetariańskie
16,00 

Dorsz w sosie bazyliowym z suszonymi pomidorami

Danie wegetariańskie
16,00