Dania mięsne

Dania Mięsne ( min 150g)
Przy składaniu zamówienia minimalna ilość porcji jednego rodzaju mięsa to 10 porcji.

Drób

Kotlet de volaille

14,00 

Kotlet imperial (faszerowany serem, szynką, papryką)

15,00 

Kotlet szwajcarski (faszerowany serem i szynką)

15,00 

Kotlet faszerowany papryką i serem mozarella

15,00 

Kotlet faszerowany papryka i serem pleśniowym

15,00 

Kotlet faszerowany suszonymi pomidorami i serem lazur

16,00 

Kotlet faszerowany szpinakiem i serem feta

16,00 

Kotlet faszerowany brzoskwinią i żurawiną

16,00 

Kotlet faszerowany brzoskwinią i żurawiną w panierce z orzechów

16,50 

Kotlet faszerowany serem feta i suszonymi pomidorami

16,50 

Kotlet faszerowany serem feta i susz. pomidorami w panierce z orzechów

16,50 

Kotlet faszerowany kurkami i serem

16,50 

Kotlet faszerowany serem i pieczarkami

15,00 

Kotlet faszerowany serem i pieczarkami w płatkach kukurydzianych

15,50 

Kotlet faszerowany serkiem topionym

14,50 

Kotlet faszerowany serkiem topionym w płatkach kukurydzianych

15,00 

Filety z kurczaka grillowane podane na bukiecie sałat

16,00 

Filety z kurczaka w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami

16,00 

Roladki z kurczaka szpinakiem i suszonymi pomidorami

16,00 

Roladki z kurczaka z serem feta i szpinakiem

15,50 

Roladki z kurczaka z szynką parmeńską i zielonymi szparagami

16,50 

Roladki z kurczaka z kaparami w sosie cytrynowym

16,50 

Udka kurczaka faszerowane pieczarkami

17,00 

Udka kurczaka faszerowane śliwką i boczkiem

17,00 

Pieczeń z indyka z morelami

16,00 

Pieczeń z indyka faszerowana boczkiem

16,00 

Pieczeń z indyka z sosem żurawinowym

16,00 

Szaszłyki drobiowe z warzywami

16,00 

Drób - Kaczka

Piersi kacze duszone w czerwonym winie

28,00 

Piersi kacze w sosie imbirowo pomarańczowym

28,00 

Udka kacze duszone w czerwonym winie

24,00 

Kaczka faszerowana owocami, pieczona w całości (sztuka)

170,00 

Wieprzowina

Kotlet faszerowany serem i pieczarkami

15,00 

Kotlet faszerowany serem i salami

15,00 

Kotlet faszerowany serem feta i suszonymi pomidorami

15,50 

Kotlet faszerowany serem, szynką i ogórkiem konserwowym

15,00 

Kotlet paryski (faszerowany serem, kukurydzą, fasolą i groszkiem)

15,00 

Kotlet imperial (faszerowany serem, szynką i papryką)

15,00 

Kotlet szwajcarski (faszerowany serem i szynką)

15,00 

Roladki schabowe z pieczarkami

15,00 

Roladki schabowe z serem feta i suszonymi pomidorami

15,50 

Zrazy wieprzowe

18,00 

Karkówka pieczona

16,00 

Karkówka pieczona faszerowana śliwką w sosie śliwkowym

17,50 

Schab pieczony faszerowany śliwką w sosie śliwowym

17,50 

Schab pieczony faszerowany wiśniami

17,00 

Schab po zbójnicku (przekładany boczkiem)

16,50 

Szaszłyki wieprzowe z polędwiczek

17,00 

Wołowina

Poliki wołowe w sosie orientalnym

19,00 

Zrazy wołowe

22,00 

Rolady wołowe z grzybami

22,00 

Pieczeń wołowa po staropolsku

18,00 

Ryby

Ryba w sosie greckim (dorsz)

Danie wegetariańskie
18,00 

Łosoś w sosie kaparowym

Danie wegetariańskie
22,00 

Roladki z pstrąga w sosie cytrynowym

Danie wegetariańskie
20,00 

Sandacz w sosie porowym

Danie wegetariańskie
19,00 

Dorsz w sosie porowo kurkowym

Danie wegetariańskie
20,00 

Dorsz w sosie bazyliowym z suszonymi pomidorami

Danie wegetariańskie
19,00