Wieprzowina

Kotlet faszerowany serem i pieczarkami

15,00 

Kotlet faszerowany serem i salami

15,00 

Kotlet faszerowany serem feta i suszonymi pomidorami

15,50 

Kotlet faszerowany serem, szynką i ogórkiem konserwowym

15,00 

Kotlet paryski (faszerowany serem, kukurydzą, fasolą i groszkiem)

15,00 

Kotlet imperial (faszerowany serem, szynką i papryką)

15,00 

Kotlet szwajcarski (faszerowany serem i szynką)

15,00 

Roladki schabowe z pieczarkami

15,00 

Roladki schabowe z serem feta i suszonymi pomidorami

15,50 

Zrazy wieprzowe

18,00 

Karkówka pieczona

16,00 

Karkówka pieczona faszerowana śliwką w sosie śliwkowym

17,50 

Schab pieczony faszerowany śliwką w sosie śliwowym

17,50 

Schab pieczony faszerowany wiśniami

17,00 

Schab po zbójnicku (przekładany boczkiem)

16,50 

Szaszłyki wieprzowe z polędwiczek

17,00