Poznaj kilka zasad dotyczących zamówień
Szanując Państwa jak i swój czas, dzwoniąc lub pisząc do nas prosimy o zapoznanie się z naszym menu oraz kilkoma zaleceniami:
- Menu obowiązuje przez cały rok z wyłączeniem Wielkiego Piątku, dnia poprzedzającego Wigilię oraz Sylwestra. W w/w dni obowiązuje osobne menu widoczne w zakładkach na głównej stornie.
- Ze względu na specyfikę naszej działalności, zamówienia należy składać z min 5 dniowym wyprzedzeniem, telefonicznie lub przez wiadomość e-mail.
- Zamówienia realizujemy w dniach od środy do niedzieli.
- W poniedziałki i wtorki firma jest nieczynna. Na te dni zamówień nie realizujemy.
- Kontakt telefoniczny jest dostępny 7 dni w tygodniu.
- Przy składaniu zamówienia minimalna ilość porcji jednego rodzaju to 10 porcji.
- Zamówienie mniejszej ilości porcji jest możliwe tylko spośród pozycji w menu, które w danym terminie wykonujemy dla innych klientów. Prosimy wówczas o kontakt.
- Zamówienie prosimy odebrać osobiście o ustalonej wcześniej godzinie.
- Zamówione potrawy serwujemy na naczyniach jednorazowych. Dysponujemy również naszymi naczyniami, na których możemy przygotować Państwa zamówienie, wówczas pobieramy opłatę za wypożyczenie naczyń oraz zwrotną kaucję. Naczynia należy zwrócić w najbliższą środę lub w najbliższy czwartek.