MENU
Poznaj kilka zasad dotyczących zamówień
Szanując zarówno Państwa, jak i swój czas, prosimy, aby przed kontaktem telefonicznym lub mailowym zapoznali się Państwo z naszym menu oraz kilkoma istotnymi zaleceniami.
- Menu obowiązuje przez cały rok, z wyjątkiem Wielkiego Piątku, dnia poprzedzającego Wigilię oraz Sylwestra. W związku z tym, w wymienione dni obowiązuje osobne menu, które można znaleźć w zakładkach na stronie głównej.
- Ze względu na specyfikę naszej działalności, zamówienia należy składać z min 5 dniowym wyprzedzeniem.
- Zamówienia realizujemy w dniach od środy do niedzieli.
- Natomiast w poniedziałki i wtorki firma jest nieczynna, dlatego też w te dni nie realizujemy zamówień.
- Kontakt telefoniczny pozostaje dostępny przez cały tydzień, czyli 7 dni w tygodniu.
- Przy składaniu zamówienia minimalna ilość porcji jednego rodzaju wynosi 10 porcji. Jednakże, zamówienie mniejszej liczby porcji jest możliwe tylko wtedy, gdy dana pozycja z menu jest przygotowywana dla innych klientów w tym samym terminie. W takim przypadku prosimy o kontakt.
- Zamówienie prosimy odebrać osobiście o ustalonej wcześniej godzinie.
- Zamówione potrawy serwujemy na naczyniach jednorazowych. Alternatywnie, możemy przygotować je na naszych naczyniach, za które pobieramy opłatę za wypożyczenie oraz zwrotną kaucję. Naczynia należy zwrócić najpóźniej w najbliższą środę lub czwartek.
